Enstitümüzün, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için, yüksek lisans programlarına öğrenci alınacaktır.

Lisansüstü kontenjan ve başvuru koşulları için tıklayınız.

Başvuru, sınav, kayıt vs. için gerekli bilgiler kılavuzda açıklanmış olup, başvuru yapacak adaylarca bu kılavuzun dikkatlice okunması gereklidir.

Başvuru linki : http://app.ibu.edu.tr/enstitukayit/

Başvuru Tarihi                         : 22 – 26 Ocak 2018 tarihleri arası.

Yabancı Dil Sınav Tarihi ve Yeri : 30 Ocak 2018 –  saat 10.00

Sınav yerleri, web adresimizde daha sonra ilan edilecektir.

Bilim Sınav Tarihi ve Yeri          : 1 Şubat 2018 – saat 10.00

Sınav yerleri, web adresimizde daha sonra ilan edilecektir.

Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

İçin Kesin Kayıt Tarihi ve Yeri   : 05 – 07 Şubat 2018

Enstitü Öğrenci İşleri Bürosu

Başvurular online yapılacaktır. Online başvuru esnasında istenilen bilgi ve belgelerin mutlaka eksiksiz, hatasız ve doğru bir şekilde ve istenilen formatta sisteme girilmesi/yüklenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde başvuru geçersiz sayılacaktır.

Adaylar, Enstitümüz lisansüstü programlarından sadece bir tanesine başvurabilir.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü © 2018 Sayfa Başı