ÖZEL ÖĞRENCİLİK BAŞVURULARI

Yüksek lisans programından özel öğrenci statüsünde ders alabilmek için: En az 4 yıllık eğitim-öğretim veren bir lisans programından mezun olmak veya bu programda okuyor olmak,

Doktora programından özel öğrenci statüsünde ders alabilmek için: Bir yüksek lisans programından mezun olmak veya bu programda okuyor olmak,

şartının sağlanması gereklidir.

ESASLARI:

1. Özel öğrenci statüsüne kabul edilen öğrenciler, öğrencilik haklarından yararlanamaz.
  2. Özel öğrenci olarak bir dönemde en fazla iki ders alınabilmektedir. Enstitümüzde en fazla iki dönem özel öğrenci olunabilir.
  3. Birinci öğretim programlarında ders başına harç ücreti 150 TL, ikinci öğretim programlarında harç ücreti kredi başına 150 TL (3 kredilik 1 ders için 450 TL) dir.
  4. Özel öğrenci statüsünde bilimsel hazırlık dersleri, seminer dersi ve kredisiz dersler alınamaz. Özel öğrenci olarak, bilimsel hazırlık programından ders seçilemez.

BAŞVURUSU:

Başvuru ve Kayıt Tarihleri: 12 - 16 Şubat 2018

Derslerin Başlama Tarihi: 12 Şubat 2018

Özel öğrenci statüsünde ders almak isteyenler, kayıt tarihleri içinde SBE-08 nolu formu doldurarak ilgili dersi veren öğretim elemanı ve Anabilim Dalı Başkanına imzalatacak ve ders ücretini ödediğine dair banka dekontunu başvuru formu ile birlikte Enstitümüze teslim edecektir. Kayıt tarihleri dışında başvuru kabul edilmeyecektir.

Özel öğrenci ders ücreti banka hesap no:

T.C. Ziraat Bankası Bolu Şubesi 6429870-5004

İBAN: TR30 0001 0000 5006 4298 7050 04

Dekont açıklama kısmına: AİBÜ-SBE özel öğrenci harcı yazılması/yazdırılması gereklidir.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü © 2018 Sayfa Başı