II. Öğretim Programları Öğrenim Ücretleri

Enstitümüzde ikinci öğretim programları olarak:

1-   İşletme,

2-   Sağlık Kurumları İşletmeciliği,

3-   Çatışma Yönetimi ve Müzakere,

bulunmaktadır.

ESKİ ÖĞRENCİLER İÇİN:

İkinci öğretim yüksek lisans programı toplam öğrenim ücreti 4500 TL’dir.

Öğrenim ücreti dönem başlarında olmak üzere üç eşit taksitte ödenecektir. (Program, iki dönemde tamamlanabildiğinden öğrenci, harç ücretini iki eşit taksitte ödeyerek de bitirebilir.)

YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN (2017-2018 BAHAR DÖNEMİ VE SONRASI KAYITLILAR):

Üniversite Yönetim Kurulunun 11/08/2017 ve 2017/352 no.lu kararı ile Enstitümüz II. Öğretim programlarında 2017-2018 eğitim-öğretim yılı bahar

döneminden itibaren ilk defa alınacak öğrencilere uygulanmak üzere öğrenim ücretinde değişiklik yapılmıştır.

Buna göre;

• II. öğretim programlarında öğrenim ücreti toplam 6000 TL’dir.
  • Bu ücret ders kayıt ve kayıt yenileme tarihlerinde olmak üzere iki eşit taksitte ödenecektir.

Enstitümüzdeki ikinci öğretim programlarına ve ders içeriklerine web sitemizin “Programlar” menüsünden ulaşabilirsiniz.

Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İİBF binası bodrum kat, Gölköy Kampüsü 14030 Merkez / BOLU

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü © 2018 Sayfa Başı